Un pas més en la nostra història

Nosaltres

Som en Jordi i l’Ana al capdavant d’una empresa estrictament familiar. Estem situats en plena Zona Alta de Lleida, una gran zona comercial i d’oci, on tot va començar l'any 1986 quan vam obrir les portes de Vaporetto. Aquest restaurant va ser un històric de la ciutat i durant 3 dècades va estar present en el dia a dia dels lleidatans.

Vaporetto ens va permetre madurar i aprendre per concentrar el millor del seu llegat en un nou restaurant, VUCÄTICA. Un concepte que neix a finals del 2017 en un intent de modernitzar l’oferta gastronòmica de la ciutat i adaptar-la als nous temps. VUCÄTICA és història, evolució, tradició i modernitat. Un espai gastronòmic cosmopolita amb una carta dissenyada per a compartir.

AresJucla-5835
407D498B-15C5-4A0F-B9D1-D3827E633F6D

Ambient

Ubicat a l’Avinguda Alcalde Rovira Roure, a VUCÄTICA els materials càlids i la llum natural en són els protagonistes. Una combinació que genera un ambient agradable i que resulta ideal per a compartir bones converses a mig de taula.

Compromís

VUCÄTICA posem en valor el compromís amb el producte i els proveïdors locals que sempre hem mantingut a Vaporetto durant tres dècades, amb una cuina enfocada al km 0. Oferim una cuina mediterrània i de país altament creativa, però sempre fomentada en la tradició i els millors productes de la nostra terra. La nostra filosofia permet als nostres clients gaudir d’una carta itinerant adaptada als productes típics de cada estació de l’any.

Un nou projecte que, combinat amb la nostra llarga experiència en el sector, ens empeny a mantenir més viva que mai la il·lusió d’innovar i de seguir satisfent els nostres clients amb una més que agradable experiència.

AresJucla-5828
cropped-image3.jpeg