Qui som Vucätica

Nosaltres

Som en Jordi i l’Ana al capdavant d’una empresa estrictament familiar. Estem situats en plena Zona Alta de Lleida, una gran zona comercial i d’oci on tot va començar anys enrere, al 1986, quan vam obrir les portes de Vaporetto. Un històric de la ciutat que durant 30 anys ha estat sempre present en el dia a dia dels lleidatans.

Madurar i aprendre

Un indret que ens ha servit per madurar i aprendre, i que ara concentra el millor del seu llegat en un nou restaurant, VUCÄTICA. Un concepte que neix a finals del 2017 i que pren el relleu de Vaporetto en un intent de modernitzar l’oferta gastronòmica i adaptar-la als nous temps.

Història i evolució

VUCÄTICA és història i és evolució, és tradició però també és modernitat. Un nou espai gastronòmic més cosmopolita amb una carta dissenyada per a compartir. Un restaurant ubicat a l’Avinguda Rovira Roure on els materials càlids i la llum natural en són els protagonistes. Una combinació que genera un ambient agradable i que resulta ideal per a compartir bones converses a mig de taula.

Compromís

A VUCÄTICA posem en valor el compromís amb el producte i els proveïdors locals que sempre hem mantingut a Vaporetto durant tres dècades, amb una cuina enfocada al km0. Oferim una cuina mediterrània i de país altament creativa, però sempre fomentada en la tradició i els millors productes de la nostra terra. La nostra filosofia permet als nostres clients gaudir d’una carta itinerant adaptada als productes típics de cada estació de l’any.

Un nou projecte que, combinat amb la nostra llarga experiència en el sector, ens empeny a mantenir més viva que mai la il·lusió d’innovar i de seguir satisfent els nostres clients amb una més que agradable experiència.